Често задавани въпроси

1. Регистрация и вход

Стъпка 1: РЕГИСТРИРАНЕ НА ПРОФИЛ

Кликнете на меню РЕГИСТРИРАНЕ и попълнете данните си. Тези данни са ни необходими за да обработим и изпратим поръчките ви на коректния адрес.

Стъпка 2: ВХОД

Ако вече имате регистрация в COMPUTERNET.BG e нужно е само да въведете имейл адрес и паролата си и вече сте във вашия акаунт!

Ако сте забравили паролата си имате възможност да я възстановите, като изберете опцията “Забравена парола”. На имейла, който сте ни предоставили още в първата стъпка ще ви изпратим съобщение с инструкции за автоматично възстановяване на паролата.

Стъпка 3: Присъединете се към нас!

Ако желаете да бъдете винаги информирани и да получавате най-новите и актуални оферти можете да се абонирате за нашия бюлетин. По този начин ние ще се погрижим да бъдете сред първите клиенти научили за нашите кампании и промоции!


2. Забравена парола

При влизането в акаунта от меню ВХОД, въведете имейл адреса си. На втората стъпка ще се изпише опцията “Забравена парола” и с нейна помощ може да възстановите достъпа до акаунта си. В момента, в който кликнете, ще ви изпратим автоматичен имейл с инструкции за възстановяване на паролата, която сте въвели в първата стъпка.

 

3. Как да променя данните в профила си?

Влезте в профила си като въведете имейл адреса и паролата си.

От „Моят профил“ изберете:

- Редактиране на профила – за да промените име, фамилия, имейл адрес или телефон

- Смяна на парола – за да промените паролата си

- Редактирайте въведените адреси – за да промените адрес за фактуриране и/или за получаване на стока

Новини