Qihan ISS Mobile 2.0 – мобилен мониторинг отвсякъде и по всяко време

Публикувано от Computer 17/09/2015 0 Коментар(и)

Qihan ISS Mobile 2.0интелигентен мобилен мониторинг отвсякъде и по всяко време

В днешно време все повече хора разчитат на мобилните си устройства, за да наблюдават своите жилища или друга собственост отвсякъде и по всяко време. Това е възможно само ако разполагате със система за видеонаблюдение, безжична връзка и необходимия софтуер за наблюдение и управление. Приложението ISS mobile 2.0 на QIHAN е интелигентно решение за мобилен мониторинг.

Софтуерът поддържа 1/4/9/16 канални режима, дистанционно управление на устройствата (PTZ контрол), възпроизвеждане на видео в реално време, преглед на записано видео съдържание, настройки на резолюцията, приближение (zoom), управление на алармата, скрийншоти, кепчър на видео и аудио и споделяне на облачно базирани платформи.
 


 


Интерфейсът впечатлява не само с дизайн и лекота на ползване, но и със своята интерактивност. Всички системни икони, папки и елементи на интерфейса са съвместими с разпространените на пазара модели таблети и телефони. Софтуерът поддържа iOS7 и по-нови версии, както и Android 4 и по-съвременни версии операционни системи. Навигационното меню е интуитивно и предлага много опционални възможности. Всички функции могат да бъдат контролирани с върха на пръста, така че потребителите да създават своя собствена мобилна система за наблюдение.

Qihan ISS Mobile 2.0 може да бъде защитен с парола за по-голяма сигурност, а също така поддържа Query Log за удобство и ефективност при търсенето. Moже свободно да бъде изтеглен от Google Play, Apple Store, 360, Baidu, Snappea, Mi App Store и други.