QIHAN ISS PC - СОФТУЕР ЗА УПРАВЛЕНИЕ С НОВА ВЕРСИЯ НА БЪЛГАРСКИ

Публикувано от Computer 17/09/2015 0 Коментар(и)

ISS (Intelligent Surveillance System) е интелигентна система за наблюдение, която предлага лесен за ползване и богат на функции софтуер.
Като водещ доставчик на продукти за видеонаблюдение, QIHAN предлага и разработва собствено софтуерно ISS (Intelligent Surveillance System) решение за наблюдение и управление на CCTV устройства, което включва следните приложения: ISS PC - за десктоп компютри, ISS Mobile – за мобилни устройства, ISS Pro – софтуер с разширени възможности за мониторинг на много устройства, и ISS Manager - предназначен за малък и среден бизнес.
 


 

ISS PC е софтуер за централизиран мониторинг по мрежа на устройства за видеонаблюдение QIHAN. Софтуерът използва C/S (клиент/сървър) архитектура, както и уеб-базирана платформа за управление на видео. Потребителите ползват тази система за централизирано наблюдение, запис в реално време, архивиране на данни, конфигуриране, управление и контрол на IP камери, IP PTZ, DVR, NVR, SDI DVR и AHD DVR в локална мрежа или интернет.
 


 

Приложението позволява:

1. Многоекранен режим на работа
2. Бърз достъп до видео  в реално време от всяка камера или всеки канал. Възможност за наблюдение до 64 канала на един екран.
3. Управление на повече от 1000+ устройства в локална или отдалечена мрежа.
4. Дефиниране на права за всеки потребител.
5. Функция "Любими"
6. Поддържа ръчен / насрочен / алармен запис, намиране на записи по време / събитие.
7. Поддържа дистанционно архивиране, рестартиране, конфигуриране, получаване на информация за състоянието, ъпдейт и др. 

Според компанията, последната версия ISS PC v2.6 е разработена и оптимизирана, така че да отговори на потребителските виждания и очаквания. Софтуерът обединява "Потребителски" и "Видео сървър" интерфейси в един модул. ISS PC има мощни възможности за управление на видео и аудио. Поддържа функции за търсене на локално видео съдържание, възпроизвеждане на AVI фракции, Watermark Checking и др. В потребителския интерфейс, софтуерът поддържа списък за дистанционно конфигуриране и позволява терминиране на външни устройства. Системният интерфейс е удобен и лесен за конфигуриране от потребителите.

  

    Изтеглете последна версия на ISS PC на български език


 

ISS PC версия 2.6 предлага OSD меню, така че потребителите лесно да се ориентират в избраната опция. Функцията "Любими" помага за бързото и лесно намиране на предварително отбелязано видео съдържание. Налични са и други подобрения, като Autostart, Memory Usage, PTZ на един канал в режим на цял екран, Manual Alarm Output и др.

Системни изисквания:
Операционна система: Microsoft Win XP / Win 7 и по-нови версии
CPU: Intel Pentium IV 3.0 GHz и по-високи версии
RAM:  >1GB
Видео карта: DirectX 9.0 и по-високи версии
Аудио: двупосочна аудио комуникация